Over ons

Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. U kunt bij ons terecht voor o.a. APK keuringen, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij zijn een autobedrijf dat zich specialiseert in auto’s van alle merken!

 

Diversiteit in werkzaamheden en uitgebreide kennis

Doordat onze monteurs dagelijks met vele verschillende merken en modellen auto's van alle leeftijden werken, is niets standaardprocedure. Technische trainingen van Bosch brengen het voordeel dat al onze monteurs veel kennis hebben van verschillende technologieën. Door de uitgebreide kennis en diversiteit in werkzaamheden blijven zij scherp en ruimdenkend. Dankzij trainingen van Bosch en de geavanceerde diagnoseapparatuur en –software traceren wij alle problemen die zich voordoen bij uw auto.

 

Ondersteuning van Bosch Car Service

Bosch Car Service Van Sambeek vertrouwt op de kennis en ervaring van Bosch. Bosch verzorgt technische trainingen voor onze monteurs en ontwikkelt diagnoseapparatuur en software voor ons autobedrijf. Hiernaast gebruikt ons autobedrijf de hoogwaardige onderdelen van Bosch. Kunnen wij het defect aan uw auto toch niet gemakkelijk vinden? Dan staat er een technische Bosch-expert klaar om ons te helpen uw auto weer in orde te maken.

 

Dankzij de ondersteuning van een grote organisatie als Bosch, kunnen wij u, zelfs als er iets mis gaat, verzekeren van een goede en betrouwbare dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.boschcarservice.nl

 

Originele kwaliteitsonderdelen

Bij Bosch Car Service Van Sambeek monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service Van Sambeek onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets. 'Maak een afspraak via onze online planner!'

 

Wist u dat Bosch het grootst is in de automobielindustrie? Voor deze industrie produceert Bosch hoogwaardige auto-onderdelen, waaronder remsystemen, ruitenwissers en motoronderdelen. Dezelfde Bosch zit achter het concept Bosch Car Service.

 

Behoud van fabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service Van Sambeek behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft.

 

Passend vervangend vervoer

Wij bieden u altijd passend vervangend vervoer aan, terwijl wij uw auto onderhouden en/of repareren. Dit kan een huurauto tegen gereduceerd tarief zijn of bijvoorbeeld een leenfiets.

 

Bosch Car Service is aangesloten bij BOVAG

BOVAG-gecertificeerd

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Ons autobedrijf is BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons bedrijf professionele ondersteuning.