Zorg voor schone lucht!

Last van beslagen ruiten, muffe geurtjes, branderige ogen, keelpijn, hoesten of hooikoorts als u in uw auto zit? U kunt dit eenvoudig voorkomen door schone lucht! Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom. Bovendien ruikt een airco die u niet regelmatig onderhoudt op den duur niet meer zo fris. Daarom is het belangrijk dat u uw airconditioning goed laat onderhouden.

 

Een airco verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan. Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest, diagnose stellen, bijvullen met koudemiddel en tot slot de afgifte van een nieuw certificaat.

 

Vergeet uw interieurfilter niet

Interieurfilters zijn standaard in alle auto’s met airco terug te vinden. Maar wat doet een interieurfilter eigenlijk precies?

  • Een interieurfilter beschermt inzittenden van het voertuig tegen verontreinigingen van buitenaf.
  • Het filter voorkomt een beslagen voorruit voor een optimaal zicht.
  • Het interieurfilter vermindert vuilaanslag op de ventilatoren en het ventilatiesysteem.

Verklein de kans op defecten en laat uw Bosch Car Service Van Sambeek de aircoservice uitvoeren. U kunt hier vrijblijvend een afspraak maken met ons voor een airco-onderhoud. Tip: wanneer u online een afspraak boekt maakt u kans op prachtige Bosch prijzen.