Goed licht? Dat licht op!

Nu de herfst is begonnen en de dagen weer korter worden, zult u weer vaker in het donker rijden. Goed werkende autoverlichting zorgt niet alleen dat u iets ziet, maar ook dat u door andere weggebruikers goed gezien wordt.

 

Top 3 ergernissen van autoverlichting

 

#1 Verblinding:

 

Een niet goed werkende of afgestelde autoverlichting kan zorgen voor verblinding bij uw medeweggebruikers. Het kan worden veroorzaakt door verkeerde afstelling, het gebruik van verkeerde lampen of de lamp kan verkeerd gemonteerd zijn. Dit is eenvoudig te voorkomen door uw verlichting door Bosch Car Service Van Sambeek te laten controleren en af te stellen.

 

#2 Alleen dagrijverlichting:

 

Heeft u het achterlicht van de dagrijverlichting van uw auto weleens gecheckt? Er rijden duizenden auto’s met dagrijverlichting zonder achterlicht. Daardoor denken veel automobilisten met schemer, mist of in tunnels dat ze zichtbaar zijn, maar beseffen niet dat hun achterlichten niet branden. Dit kan lijden tot extreem gevaarlijke situaties. Twijfelt u over de werking? Laat u adviseren door onze monteurs.

 

#3 (zelf) Lampen verwisselen:

 

Op nummer 3 staat het niet zelf kunnen verwisselen van een lampje. Echter moeten autofabrikanten vanaf 2009 de auto zo ontwerpen dat u zelf het lampje kunt verwisselen. Neem geen risico en laat uw verlichting professioneel controleren bij Bosch Car Service Van Sambeek.

 

 

 

TIP! Zorg dat u altijd een setje reservelampen in de auto hebt. Rijden met defecte lampen is gevaarlijk en bovendien kunt u er een boete voor krijgen. Wij doen alles voor uw veiligheid en auto. Maak nu een online afspraak voor het controleren of vervangen van uw autoverlichting en maak kans op geweldige Bosch prijzen.